Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: problem maintaining log-in

  1. #11
    Simpleton Alan's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Ohio
    Posts
    9,366
    I think I have this figured out. For those having a problem remaining logged in even though the "remember me" box is checked, or those receiving the "invalid redirect" message when logging in, please ensure that you are initially accessing the site through one of the following addresses.
    https://www.simplelivingforum.net
    or simply
    simplelivingforum.net

    If your shortcut/link/manually typed address contains 'http' rather than 'https' the site cookies become confused. Conversely, most modern browsers now automatically default to 'https://www' even if not specified so leaving both out of the address should work as well without cookie confusion.

    Please let me know if this corrects the problem.
    "Things should be made as simple as possible, but not one bit simpler." ~ Albert Einstein

  2. #12
    Senior Member rosarugosa's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Eastern Massachusetts
    Posts
    8,110
    I am not having that issue anymore. I checked and my shortcut URL is simplelivingforum.net.

  3. #13
    Senior Member jp1's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,727
    Quote Originally Posted by Alan View Post
    I think I have this figured out. For those having a problem remaining logged in even though the "remember me" box is checked, or those receiving the "invalid redirect" message when logging in, please ensure that you are initially accessing the site through one of the following addresses.
    https://www.simplelivingforum.net
    or simply
    simplelivingforum.net

    If your shortcut/link/manually typed address contains 'http' rather than 'https' the site cookies become confused. Conversely, most modern browsers now automatically default to 'https://www' even if not specified so leaving both out of the address should work as well without cookie confusion.

    Please let me know if this corrects the problem.
    Well that worked! I had logged inmanually, and then read this message, changed my bookmark URL, closed firefox, opened it again, clicked my new bookmark and I was logged in! Thanks! It wasn't a big deal to manually log in since my password was remembered but still, it's nice to be automatically logged in to sites where I'm not concerned about my password.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •